perjantai 18. lokakuuta 2013

Gluteenittomat kaurakeksit 48 kpl



Taikina:
3 dl sokeria
150 g voita tai margariinia
2 dl  Gluteenittomia kaurahiutaleita
1,5 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
0,5 dl perunajauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta 
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää sulatettu rasva sekaan. Ota pieniä kokkareita  leivinpaperin päälle pellille.
12 kpl/pelti. Painele ja muotoile vähäsen. Paista + 175 asteessa kunnes reunat alkavat ruskistua.
Jos taikinasta tulee liian kuivaa laita pikkuisen lisää sulatettua rasvaa joukkoon. 
Gluteenittomissa jauhoseoksissa on eroa, toiset turpoaa enemmän ja toiset vähemmän, siitä syystä voi rasvan määrää joutua säätelemään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti